Workshop Elementor Pioniers | september | Utrecht

Upgrade je Elementor skills en ga van 'het zal wel' naar 'I got this' 😎

Heb je al een lekkere Elementor website staan, en wil je in minder tijd betere pagina’s bouwen?  Dan is deze workshop perfect voor jou. In één dag deel ik mijn favoriete Elementor tricks met je, mijn methode om in hoog tempo goede webpagina’s in Elementor te rammen en bouw je in een dag een pagina naar keuze met een Elementor webdesigner in je broekzak. 

Je website is de plek waar alles samenkomt

Van je aanbod tot je weggevers, je branding, persoonlijkheid en alles daartussenin. Niet gek dat je om die reden zelf je website hebt gebouwd. Maar eerlijk, het kost je soms wat veel tijd. Die je er niet altijd voor neemt. 😛 Waardoor er veel dingen blijven liggen. 

Tijdens de workshop bouwen we in ieder geval één pagina, kan je ‘m na de workshop van je to-do lijst afstrepen. Ook deel ik mijn favoriete Elementor tricks met je, en mijn ‘methode’ om in hoog tempo een toffe webpagina in Elementor te rammen. En natuurlijk mag je me die dag alles vragen over Elementor. 

Liesje - Webdesign en content expert Utrecht

Waarom betalen om een dag aan je website te werken?

Goede vraag. Ik geef je 3 redenen: 

Zij bezochten m'n andere workshop Eerste Klas Klantreis

.. En vonden dat heel leuk! 

Ik heb een duidelijke lijst met dingen die ik kan verbeteren. Wordt vet!

“ [Ik heb geleerd dat] de klantreis eigenlijk overal in terugkomt. Dat er veel dingen (die heel klein en onbenullig lijken) zijn die je kan doen om het de (potentiële) klant makkelijker te maken. De knoppen op mijn website ga ik aanpassen, en alles makkelijker en duidelijker maken voor mijn (potentiële) opdrachtgevers. Ik heb nu een duidelijke lijst met dingen die ik kan verbeteren. Wordt vet!”

Marieke | Ik snap 'M

Ik heb nu vertrouwen dat ik klanten uit mijn website ga halen

“ Ik vond het vooral heel fijn dat ik door de workshop een hele dag de tijd had om met mijn website bezig te zijn. Ik heb echt geleerd hoe ik meer uit mijn website kan halen, hoe ik deze echt voor mij kan laten werken en ik heb er nu heel veel vertrouwen in dat mijn nieuwe website ook gewoon echt klanten op gaat leveren. (wat bij mijn vorige website niet het geval was, oops). ”

Fleur | FleurIsabel

Gaan we doen?

Voor de workshop Elementor Pioniers kies je een pagina die al lang op je to-do lijst staat en je wilt bouwen. Verder geef je aan of dat je specifieke vragen hebt over Elementor, dan zorg ik dat ik het antwoord voor je heb tijdens de workshop. 

We beginnen met een korte presentatie over mijn methode, waarin ik je leer hoe je met de juiste voorbereiding in hoog tempo een toffe pagina in Elementor ramt. Daarna gaan we aan de slag met een Elementor tutorial, waarin ik jullie vragen stap voor stap beantwoord. Ook laat ik jullie een reeks van mijn favoriete Elementor tricks zien. Geen theorie, je kijkt lekker mee op een groot scherm en als je wilt, kan je de stappen direct volgen voor je eigen website. 

De rest van de dag ga je samen met de andere deelnemers aan de slag met de pagina die je van je to-do lijst af gaat werken. Ik loop rond om mee te kijken, en al jullie vragen te beantwoorden. En natuurlijk hebben we pauze voor een uitgebreide lunch. 😉 

Praktische info

Trai Works, Utrecht

Bereikbaar met auto & OV

September (datum t.b.d.) 10:00 tot 16:00

Incl. koffie, thee en vegan lunch

Max. 6 deelnemers

Minimaal 3

227,-*

* Excl. BTW

Dit is zeker wat voor jou als:

Die Elementor skills leer je van mij

Liesje, (klant)reislustig webdesigner

Ik en Elementor was liefde op het eerste gezicht. Toen ik in 2017 mijn eerste reisblog maakte was Elementor het enige systeem dat ik heb geprobeerd, en sindsdien heb ik niet meer omgekeken. Elementor biedt alle custom functionaliteiten die je wilt als ondernemer in één plug-in, én is ook nog eens onwijs fijn om mee te werken. Daarnaast rammen de makers van Elementor er regelmatig nieuwe functies uit waar ik rete-blij van word. 

Ik werk inmiddels al meer dan 3 jaar als webdesigner, en ik heb al meer dan 40 ondernemers geholpen aan een toffe Elementor website. Omdat ik zo’n groot fan ben van Elementor, organiseer ik een Elementor workshop voor de geavanceerde DIYer en (startende) webdesigner die meer wilt leren over Elementor. Zodat jij het maximale uit je Elementor website haalt, en in minder tijd betere webpagina’s maakt. 

Fijn om met een persoonlijk actieplan naar huis te gaan

” De workshop zat echt heel goed in elkaar. Van de presentatie zelf, tot aan de locatie, tot aan de lunch: overal was tot in de puntjes aan gedacht. Het was echt een heel compleet en duidelijk verhaal. De workshop is laagdrempelig en super interactief. Daarnaast was het heel fijn om aan het eind van de dag naar huis te gaan met een persoonlijk actieplan om alles wat we tijdens de workshop leerde meteen uit te kunnen voeren. Ik ben ‘s avonds toen ik thuis kwam dan ook direct achter mijn laptop gaan zitten om verder te werken aan mijn website.  ”

Fleur | FleurIsabel

Wat zeg je ervan. Zie ik je daar?

De workshop ‘Elementor Pioniers’ is in september 2024 bij Trai Works in Utrecht, inclusief heerlijke vegan lunch, koffie en thee. De prijs voor de workshop is 227,- excl. 

Vul het formulier in, dan ben je de eerste die het weet als de definitieve datum van de workshop bekend is. Hopelijk tot dan! 

Dit was ‘m mensen. Vragen?

Deze workshop is geschikt voor geavanceerde DIYers of (startende) webdesigners die hun kennis willen bijschaven. Als je nog weinig kennis hebt van Elementor omdat je er nog geen website mee hebt gebouwd, dan is deze workshop helaas niet voor jou. 

Parkeren is de eerste 2 uur gratis. Daarna is het betaald parkeren in de straat of een parkeergarage. 

De locatie is op loopafstand van treinstation Leidsche Rijn (7 minuten volgens maps), en de bus 2 tot 10 minuten (afhankelijk van welke bus je pakt). 

Je fiets kan je voor de deur kwijt. 

Aaah jammer! Kans bestaat dat ik ‘m nog een keer ga geven. Mail me op info@liesjedigital.nl, ben je de eerste die het weet als de volgende workshop plaatsvindt.

Natuurlijk. De lunch is vegan, mocht je andere voorkeuren hebben kan je me na de boeking even mailen op info@liesjedigital.nl. Een carnivorenmaaltijd is niet mogelijk. 😛

Dat hangt af van je kennis niveau. 😉 Je mag voor de workshop vragen insturen die ik ga beantwoorden tijdens de workshop, daar vergaar je al nieuwe kennis mee. Daarnaast leg ik je uit hoe ik te werk ga als ik een nieuwe pagina opbouw voor mezelf of klanten.

Ik help je natuurlijk graag. Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag? Stuur me een berichtje via info@liesjedigital.nl, denk ik met je mee.