Over Lies(je)

Over mij - Webdesign
Over mij - Webdesign
Over mij - Webdesign

In mijn home jungle in Utrecht verdwijnen in een inspirerend boek of met mijn rugzak een nieuw continent ontdekken. Eigenlijk kan ik niet kiezen wat ik liever doe. En stiekem hoeft dat ook niet! Als parttime Digital Nomad  ervaar ik het beste van beide levensstijlen.

Op het eerste gezicht lijk ik misschien afstandelijk, maar je prikt al snel door me heen. Met mijn blauwe kijkers neem ik de mooie wereld om mij heen in mij op en laat ik mij elke dag opnieuw inspireren. Mijn ontzettende verlangen naar vrijheid stuurt mijn keuzes, en daarom kies ik elke dag voor een nieuw avontuur.

Lies(je) surfen in Nederland

Zó is Liesje Digital begonnen

Mijn liefde voor Zuid-Amerika heeft mij naar het Noordoosten van Brazilië gebracht. In 2019 pakte ik mijn spullen en verliet ik Nederland voor onbepaalde tijd. Ten minste, dat was het idee. Helaas had tante Corrie andere plannen.

Ik was ontroostbaar, tot een vriendin mij vroeg een website voor haar te ontwerpen. Ik begon met veel plezier aan haar website. Niet veel later hebben wij samen een toffe website de lucht in geknald.

Het was alsof alles op zijn plaats viel. Ineens besefte ik dat ik met mijn vaardigheden meer ondernemers kan helpen. En ondernemers mij: want als locatie-onafhankelijk webdesigner voel ik mij gelukkig en vrij.

Tijdens het traject kan het zomaar zijn dat ik de oceaan oversteek om een nieuwe cultuur te leren kennen. Vrijheid is mijn inspiratie en drijfveer.
Nog meer te melden?

Ik laat mij inspireren door (reis)verhalen en nieuwe omgevingen. Dit leg ik vast met mijn camera, waardoor ik een unieke beeldbank heb opgebouwd met reiskiekjes voor mijn klanten (met foto’s van mooie dingen, niet van mij 😛).

Voor een avontuurlijke reiziger ben ik best een nerd: mij maak je gelukkig als ik uren mag pielen op jouw website tot ik een tof effect in jouw website verwerkt krijg.

Wat ik hiervoor deed? Leuk dat je het vraagt: ik was marketeer. Ik vond er geen reet aan in het bedrijfsleven, maar het komt toch wel van pas als webdesigner. Denk je wat: marketing voor websites voor toffe ondernemers vind ik wél heel erg leuk. Komt dat even goed uit!

Creatief, reislustig, technisch en marketing fan, je krijgt het er allemaal bij.

Oh, en natuurlijk een toffe website waar je écht trots op bent.

” Eén van de belangrijkste redenen voor mij om te kiezen voor Liesje Digital is dat zij geen gebruik maakt van templates voor haar websites. Ze bouwt ze volledig custom made! Daardoor is geen één ontwerp hetzelfde. Lies combineert technische kennis en creativiteit op een unieke manier en dat vond ik super fijn werken. Ik zag iedere keer weer dat ze ’the extra mile’ ging door elementen op een originele manier te ontwerpen / implementeren. ”
Gerdine | Left Write
Gerdine Letov | Left Write
Samenwerken?

Het is mijn missie jouw persoonlijkheid, visie en Personal brand naar voren te laten komen in een uniek website ontwerp waarmee je écht opvalt. Met jouw unieke website trek je de allerleukste klanten aan, dan kan jij je focussen op wat je leuk vindt en nóg meer vrijheid ervaren!