Portfolio

Alvast inspiratie opdoen? Ik geef je een impressie van mijn portfolio zodat je kan zien hoe uniek elke website is!

VA. Demi
Demi ondersteunt ondernemers met planning en structuur in hun bedrijf. De look en feel van de one-page website is minimalistisch en gestructureerd, met een vleugje humor!
Website ontwerp: Woman's health coach
Healthy with Pleasure

Suzan en Annefloor helpen vrouwen om met meer energie en zelfliefde door het leven te gaan door te leven naar je cyclus. Samen maakten we een website die kracht en vrouwelijkheid uitstraalt.

Website ontwerp: Fotograaf en creative director
Lenka de Hoogh

Lenka is branding fotograaf en creative director voor ondernemers die meer willen zijn dan ‘gewoon zichtbaar’. Samen gingen we aan de slag om Lenka’s stijl en portfolio zichtbaar te maken met haar website!

Webiste ontwerp: Marketing sidekick
MANNA. Marketing

Josephine helpt ambitieuze ondernemers aan focus en creatieve ideeën. Het eindresultaat is stoer en eigenwijs, net als Josephine zelf. 😁

Fit Female Academy

Lieke en Romy helpen vrouwen aan een gezond en gelukkig leven met hulp van consulten, EMB Bloedtesten, cursussen en nog veel meer!

Mariska Dekker

Mariska coacht jonge vrouwen met hulp van paarden. Samen hebben we een toffe website met een gezonde dosis humor en zelfspot neergezet!

Website ontwerp: Ayurveda behandelaar
Spirit of Ayurveda

Gwendolyn is avonturier, levensgenieter en Ayurvedisch therapeut. Het eindresultaat is professioneel én persoonlijk (kan gewoon!).

Travelies

Alvast een sneak preview van de website van mijn andere bedrijf Travelies! De website is vrij, minimalistisch en lekker geometrisch, helemaal mijn ding. 😁

Website ontwerp: Vakantiewoning in Portugal
Seasight Apartment

Menno deelt zijn tweede huis in Portugal met veel plezier anderen! De website is helemaal in de vibe van Portugal en het appartement. 😎

Website ontwerp: reiki behandelaar en holistisch coach
Praktijk in de Rust

Suzanne is holistisch coach, reiki master en maakt handgemaakte producten. Samen brachten we haar website tot rust met en tof ontwerp dat bij haar past!

Website ontwerp: Kinderkamer stylist
Annemarie Federer Academy

Annemarie helpt je jouw kinder- en tienerkamer inrichten op een manier dat je kind zich thuis voelt. De website is volwassen en verwelkomend.

Lifestyle coaching by Janneke

Janneke helpt anderen aan een gezonde levensstijl. Janneke is zelf erg druk, en wenste een rustige en uitnodigende website.

Website ontwerp: Copywriter
Left Write

Gerdine vindt de juiste woorden voor jouw verhaal en schrijft voor vrouwen met een sociale missie. 💚 De look van de website is vrouwelijk, aards en modern.

Website ontwerp: Kunstenaar
Decoratieparadijs

Na een bezoek van Lies en Willemijn is er geen witte muur meer over in je huis! De meiden toveren jouw muur om tot avontuur, en ik deed hetzelfde met hun website. 😜

Website ontwerp: Schoonheidsspecialiste
Huidstudio by Ann

Annemarie is expert en heeft een prachtige salon in Thesing. Met haar website straalt ze ontspanning uit op een manier die volledig bij haar past.

Website ontwerp: Diëtist
Deveny Tolboom

Deveny leert je weer te luisteren naar je lichaam door middel van intuïtief eten. De website is groen, fris en toegankelijk, helemaal in de stijl van de intuïtieve diëtist!

Mijn wensen heb je perfect weten te vertalen. Ik ben er heel blij mee! Ook ontvang ik veel leuke reacties op de nieuwe website! Ik zou jou zeker aanraden bij andere ondernemers. Het contact is erg prettig en je staat open voor ideeën maar komt zelf ook met veel leuke suggesties. Je denkt echt mee met je klant, wat enorm prettig is. ”
Annemarie | Huidstudio by Ann
Annemarie | Huidstudio by Ann

Oké, mij heb je!

Like what you see? Neem dan snel contact op, wie weet staat jouw website hier binnenkort tussen! 😊

Webdesign heeft geen grenzen als je je laat leiden door je creativiteit en visie .
– Lies(je)