Ik maak een postieve impact

Of nja, mag in ieder geval zeggen dat ik het probeer.

Hoef ik geen veren voor trouwens. Ik hoop je vooral te informeren en misschien zelfs inspireren. Daarom vertel ik je waarom ik een positieve impact belangrijk vind en hoe ik die impact maak.

Ondernemen is nemen (zit in 't woord hè), maar ook geven. Ondergeven?

In het bedrijfsleven wordt de kernwaarde ‘duurzaamheid’ op elke over pagina geramd, zonder dat daar ook maar een moer mee wordt gedaan. Greenwashing noemen ze dat. In de volksmond beter bekend als bullshit.

Ik ben gaan ondernemen om dingen volgens mijn eigen regels te kunnen doen. Een van mijn regels is iets teruggeven voor alles wat ik neem. Een positieve impact maken. Minder bullshit. En meer transparantie. 

Duurzaamheid staat ook in mijn kernwaarden. Een kernwaarde  die ik wél echt naleef. Als persoon, en als ondernemer. Ondergever. 😎

Ondergeven doe ik op 3 manieren

1

Donaties

Voor elke website gaat er €50,- naar een goed doel. Ieder kwartaal kies ik een ander goed doel, zodat de opbrengsten worden verspreid. Wil je zelf een goed doel kiezen? Mag! Geef  het aan, regel ik het voor je. 

2

Website voor nop

3

Sustainalaif

Werk je dan alleen met ondergevers?

In een zekere zin wel. Wat je uitdraagt trek je aan. En ik draag ondergeven uit.  

Ondergeven betekent overigens niet dat je er net als ik een impact programma aan moet wijden. Waar het mij vooral om gaat is de oprechte intentie om anderen te helpen met jou dienst of product. De wereld op jouw manier een beetje mooier te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat je dat doet. En dat een toffe website met lekkere content je gaat helpen om méér impact te maken. So let’s get to it.