Creatief met content

Inspiratielijst*

In deze freebie* deel ik 8 voorbeelden van creatieve inzet van content waarmee je zélf aan de slag kunt. Zodat je de aandacht van je website bezoeker pakt en vasthoudt, en de kans vergroot dat ze juichend je mailbox in vliegen. 😎

* Dit is niet je standaard e-book, is veel leuker. 

Vul je dit formulier in? Dan kom je op een lijst waar ik onregelmatig leuke updates naar stuur. Uitschrijven kan uiteraard altijd

Wat kan je met deze inspiratie?

Tips over het aanscherpen van webteksten of het strategisch inzetten van fotografie op een website zijn er genoeg. Ik hoop je te inspireren om meer vormen van content gebruiken op je website. Niet alleen omdat dit tof is, maar ook omdat: 

Is leuk, zeggen ze. Lees maar.

Kreeg meteen inspiratie

“ Mijn inbox stikt van de (in een not-so-one-of-a-kind Canva template vormgegeven) gratis e-books die ik nooit echt goed heb gelezen. Of zelfs niet geopend… Maar deze weggever is anders. Een webpagina met allemaal duidelijke voorbeelden van content waar ik niet meteen zelf aan zou denken voor op mijn website. Kreeg meteen inspiratie om een audio fragment aan mijn site toe te voegen als review.  Super leuk! 🙂 ”

Antje Veld | Copywriter

Is gratiessscch

Vraag 'm nu aan!

Meer halen uit je website? Drop je email hieronder, stuur ik je de inspiratielijst direct toe. 

Vul je dit formulier in? Dan kom je op een lijst waar ik onregelmatig leuke updates naar stuur. Uitschrijven kan uiteraard altijd.