Liesje - WordPress webdesign en content Utrecht

Custom WordPress websites

Van dat beeld in jouw hoofd maak ik een toffe website met lekkere content

Je staat op het punt om een grote stap te maken in je ondernemersreis

Je draait al een tijdje mee en wilt het professioneler aanpakken. Hebt een te gek nieuw aanbod. Gaat je richten op een leukere doelgroep. Of rebranden. Om dit de wereld in te slingeren is er een toffe nieuwe website nodig. Je oude website ben je inmiddels pijnlijk hard ontgroeid of je hebt het al die tijd gered zonder, en nu voel je aan alles dat dit je moment is om je online podium te pakken. 

In je hoofd heb je een helder beeld van waar je naartoe wilt en wat je wilt neerzetten. Je bent daarom op zoek naar een webdesigner die dat begrijpt. Niet alleen bezig is met techniek en design, maar ook meedenkt in het grotere plaatje. Marketing snapt en sterk is met content. Goed kan communiceren en werkt met een heldere planning. Alles uit de kast trekt om er écht iets tofs van te maken. Zit ik in de buurt? Scroll dan vooral verder. 😎

Joe, ik ben Liesje! Ondernemer, Website Creator en surfchick

Grote stap? Veel keuzes.

Er komt een berg aan keuzes op je af als je een grote stap gaat maken met je bedrijf en een nieuwe toffe website wilt. Van de vraag of er nieuwe foto’s moeten komen en of je iets nieuws moet met branding. Webteksten schrijven of toch uitbesteden. Video en GIF’s, of is dat ‘te’? Misschien toch maar weer aan de slag met coaching. En tot slot: de juiste webdesigner opsnorren om alles samen te laten komen op een toffe website. 

En dát is waar ik het anders aanpak dan de rest. Waar een webdesigner inschakelen vaak als laatste komt bij het maken van een grote stap met je bedrijf, hoop ik dat je mijn inbox in vliegt als je nét een grote knoop hebt doorgehakt. Zodat jij alle keuzes die volgen niet alleen hoeft te maken. Met een helder plan en haalbare tijdlijn aan de slag gaat met je nieuwe website. Zie mij niet alleen als je webdesigner, maar als reisleider in de volgende fase van je ondernemersreis.

Deze toppers gingen je voor

We leggen een lekkere basis voor je toffe website met de Content kompas sessie

Ben jij zo’n type koffers pakken voordat je weet waar de reis naartoe gaat? Nice, dikke kans dat we een match zijn. 😆 Maar even hè: hoe lekker dit ook klinkt, als je in de meest zuidelijke punt van Patagonië staat met een bikini en een flesje factor 50 krijg je toch wel spijt dat je je niet iets beter hebt voorbereid. Net zo met je website. Een goede voorbereiding is het halve werk. En die voorbereiding is je content. Je hebt geen reet aan een toffe website als je webteksten ‘mwah’ zijn en je verder niet nadenkt over je strategie. Daarom beginnen we bij het begin: lekkere content.

Voordat we het design in duiken leggen we een sterke basis voor je content en maken we een duidelijk plan voor je nieuwe website. Wat heb je al, en wat is er allemaal nodig voor je nieuwe website? Wat is je boodschap? Hoe bouw je een pagina op? Hier loop je bij mij niet op vast. Tijdens de Content kompas sessie aan de start van een website traject geef ik je richting, zodat je precies weet wat je te doen staat.

De Content kompas sessie doen we live in een café in Utrecht, of online. Na de sessie ontvang je een outline van je website teksten én een uitgebreide checklist van alle materialen die we nodig hebben om een super toffe website neer te zetten. Zo hebben we alles overzichtelijk (daar houd ik van), en heb jij een duidelijk reisplan voor je nieuwe website. Lekker toch?

Liesje - Webdesign en Content expert Utrecht

Kies jouw avontuur

Uitstapje

Losse pagina('s)

Wil je een toffe en opvallende pagina voor een unieke dienst, product of event? Of je website uitbreiden met een dikke blog- of portfolio sectie? Maak een uitstapje! 

v.a. 499,- *

* Excl. BTW, enkel mogelijk met een WordPress & Elementor website

Enkeltje

One-page WordPress website

Een enkeltje is jouw hele website op één dikke custom pagina. Geschikt voor ondernemers die kort zijn van stof, werken met een core dienst en/of een groot netwerk hebben.

v.a. 1499,- *

* Excl. BTW, domeinnaam, hosting en plugins

Droomreis

All-in WordPress website

De droomreis is een volledige website op maat, speciaal ontworpen voor jou. Geschikt voor  ondernemers met een breed aanbod en/of kleine producten en weggevers.

v.a. 2999,- *

* Excl. BTW, domeinnaam, hosting en plugins

In 5 stappen zetten we een toffe website neer

Klik op deze link om een kennismaking in te plannen. Zien we het avontuur allebei zitten na ons gesprek? Dan gaan we aan de slag!

Twijfel je tussen een Enkeltje en Droomreis? Vertel me alles over je bedrijf en de volgende stap in je ondernemersreis, ik geef je graag advies. 

We beginnen bij het begin: je website content. We plannen een online of live content kompas sessie in om de strategie en opbouw van je website te bespreken. Ook maken we een overzichtelijke lijst met alle content die nodig is voor je nieuwe website. 

Na de content sessie ontvang je een outline van je webteksten, uitgebreide checklist met alle benodigde content voor je nieuwe website én een concrete planning voor je nieuwe website. We werken met een gedeelde Google Drive, zo hebben we alles overzichtelijk op een plek. Scheelt een hoop over en weer mailen. 😁

Nog hulp bij branding, juridische shizzle of foto’s nodig? Dan zoeken we de juiste persoon in ons netwerk en zetten we alles gelijk in gang. 

In deze fase mag je aan de bak! Tijdens de Content kompas sessie hebben we een overzicht gemaakt van alle benodigde content voor je website, het is nu aan jou om dit allemaal te verzamelen en je webteksten te (laten) schrijven. 

Dit alles met mij in je broekzak: je mag me altijd mailen of appen als je vragen hebt of ergens feedback op wilt. En zelf check ik ook regelmatig bij je in om te vragen hoe het gaat.

Ik ga designen, jij geeft feedback tot er een super toffe website staat. Ik begin altijd met de home pagina om de look en feel van je nieuwe website te bepalen. Deze bespreken we in een online call. 

Vervolgens ga ik pagina voor pagina aan de slag met de rest van je website, en ontvang je voor elke pagina een video met toelichting en een screenshot van de pagina zodat je deze in één oogopslag kunt zien. Feedback laat je achter in handige notities in WordPress. 

Je bent live! 🥳

We zetten onze feestmuts op en delen het super toffe resultaat! 

Na de lancering ontvang je een video handleiding (gemaakt aan de achterkant van jouw website) om zélf aanpassingen te maken. Hulp nodig bij website onderhoud? Ik verwijs je graag door naar een topper in mijn netwerk. 

Liesje - Webdesign en content expert Utrecht

Wanneer is een avontuurlijk website traject voor jou?

Goede vraag. Vlieg vooral mijn inbox in als je:

This could be you

Het avontuur ga je aan met mij, Liesje

Ondernemer, Website Creator en surfer

Het kostte me zo’n 2 jaar rondreizen van Spanje tot Chili (met wat tussenstops in een land of 10) tot ik eindelijk besefte dat een stabiele job met vaste uren niet voor mij is weggelegd. Ik heb het echt geprobeerd. Mijn (op een corona-job na) laatste baan was een reislustige job als duurzaam reisexpert in het noordoosten van Brazilië. Het probleem? In loondienst kon ik mijn eigen regels niet maken.

Als ondernemer kan ik dat wel. Weg met corporate duurzaamheidsdoelen waar niemand iets mee doet en suffe kerstborrels. Ik kies voor een merk, werk en leven op mijn voorwaarden, dicht bij mezelf. 

Ik geloof dat elke ondernemer een eigen (personal) brand op kan bouwen waar je blij van wordt. Volledig volgens jouw regels, zodat je je leven in kan richten op een manier die bij jou past. En dát is waar ik je bij help. Je website is de plek waar alles binnen je onderneming samenkomt: van je aanbod tot je branding en persoonlijkheid en alles daar tussenin. De energie die je uitstraalt op je website is wat je aantrekt. En als die uitstraling past bij dat beeld in je hoofd, ga je aantrekken waar je blij van wordt. 

Dat reizen? Doe ik nog steeds. Tenzij ik verdwaal in de jungle of mijn laptop in een zwembad valt heb je d’r niet zo’n last van. 😋

” Ik blijf het zeggen, maar je bent echt geweldig. Ik kan nog steeds niet geloven hoe ongelofelijk veel je voor me hebt betekent. En dat ik bij nader inzien nóg sneller ‘ja’  moest zeggen in ons eerste gesprek dit jaar. ”

Chantal Straver | Doyo Trainingen

Wat zeg je ervan. Kijken of er een match is?

Plan via de onderstaande knop een matchcall in, ik ben onwijs benieuwd naar je verhaal. Tot snel!

Snelle vraag of liever eerst even contact?

Vul het formulier in, of stuur me een appje op 0623019960 of DM op Instagram

Veelgestelde vragen (die ik zelf heb bedacht)

De vier belangrijkste dingen zijn tijd, budget, een helder aanbod en sterke positionering. Verder heb ik natuurlijk een (visuele) branding nodig, foto’s en webteksten (die je na de Content Kompas Sessie zelf schrijft). Als je nog aan de slag moet met je branding of fotografie koppel ik je aan experts in mijn netwerk. 🙂 Webteksten liever uitbesteden? Ook dan verwijs ik je graag naar een copywriter.  

Vast wel, maar niet bij mij. 😛 Ik neem de tijd om er écht iets tofs van te maken zodat je website onderscheidend is, en je er niet na 6 maanden op bent uitgekeken. Heb je al een specifieke lanceerdatum in gedachten, en twijfel je of we het gaan redden voor die tijd? Neem contact met me op, gaan we kijken wat er mogelijk is. 

Dat hangt volledig af van de werkwijze van de copywriter, en hoeveel en welke pagina’s een copywriter voor je schrijft. Mocht de Content Kompas Sessie overbodig zijn na het uitbesteden van je webteksten, dan slaan we ‘m over en trek ik de waarde van de Content Kompas Sessie van de totaalprijs af. 

Natuurlijk! Ik werk met WordPress en Elementor. Dit is visuele website builder waar je, mits de website goed is gebouwd, zelf gemakkelijk dingen kunt aanpassen. Bij de oplevering van je website ontvang je een video handleiding met video’s waarin ik je uitleg hoe je zélf aanpassingen maakt op je website. Denk hierbij aan tekst en afbeeldingen aanpassen, reviews en blogs toevoegen, etc. 

Wat voor website past bij jou en je bedrijf hangt af van jou, je dienst of product en hoe je je marketing insteekt. Tijdens een matchcall lopen we alles door en kan ik je persoonlijk advies geven. 

Mocht je alvast een idee willen krijgen, dan kan je alvast luisteren naar deze podcast. In de podcast leg ik het verschil uit met alle voor- en nadelen, en licht ik toe in welke situatie welke website geschikt is voor jou en je bedrijf.

Er zijn webdesigners die veel minder en veel meer vragen. Mijn prijs is gebaseerd op de uren, liefde en kennis die ik in websites stop. Daarnaast doe ik meer dan jouw webteksten in een design gieten, ik denk ook mee met de strategie en opbouw van je website en heb oog voor detail. Als je bij een ander minder betaald, zit het er dik in dat je website niet zo onderscheidend wordt en dus minder gaat opleveren. Of je bent er binnen 6 maanden op uitgekeken. Dus ja, het kan goedkoper, maar dat kan je duur komen te staan.  😛 

De boekingen zijn open vanaf juni 2024. Later aan de slag kan natuurlijk ook. 😉 

Begrijpelijk, het is een flinke investering. Als je een matchcall inplant kan je al je vragen stellen en zit je natuurlijk nergens aan vast.  🙂 Spreek je snel?