Help, keuzestress!

Ooit weleens in een Italiaanse ijswinkel geweest met 100 smaken waar je uit kan kiezen?

Naast het aantal smaken mag je ook kiezen uit een hoorntje (wel 3 soorten) of een bakkie en een lekkere topping. Oh ja, hier opeten of meenemen?

Karamel, chocolade of kitkatsaus?

Zoveel keuzes dat je in paniek uitbrult: DOE MIJ MAAR EEN BAKKIE VANILLE terwijl je ondertussen eigenlijk twijfelt of je nog wel een ijsje wilt.

De ijsverkoper vraagt vervolgens hoeveel bolletjes vanille je wilt waarna je radeloos de ijswinkel uit stormt.

Zonder ijsje.

Herkenbaar?

Er is zoveel keuzestress... ​

Mensen krijgen niet alleen keuzestress in de Italiaans ijswinkel. Ook voor je website is een overvloed aan keuzes funest.

Je kent ze vast wel (of je bent er schuldig aan 😛) : sales pagina’s waarin eerst aan je wordt gevraagd of je contact wilt opnemen.

Maar eh, misschien wil je ook wel de inspiratiebrief ontvangen en great news: er is binnenkort een Masterclass.

Oh ja, heb je de laatste blog al gelezen? Ook te beluisteren in Podcast vorm.

Er splasht een pop-up in het scherm: het gratis E-book wil je ook niet missen, rete waardevolle content allemaal.

Enneh, pssst, plan anders effe een vrijblijvende kennismaking in!

Keep it simple

Super tof dat je dit allemaal aanbiedt, maar jouw storm aan Call to Actions jaagt je website bezoeker naar de concurrent.

Een ijzersterke sales pagina heeft één Call to Action waar je de hele pagina omheen bouwt. Al die andere shizzle geef je maar een ander plekje op je website.

Zet jouw website bezoeker niet voor een onmogelijke keuze waardoor zij in een opwelling de ‘vanille’ optie kiezen of nog gekker: wegklikken en aankloppen bij een ander.

Heb je wat geleerd? Vind je het leuk? Of word je er blij van?

Deel deze blog op je Socials. Of vertel me wat je ervan vindt: info@liesjedigital.nl. Liever via de DM op Instagram? Plan anders een vrijblijvende kennismaking in. Schrijf je nu in voor mijn suffe nieuwsbrief!

Lies(je)

Met Liesje Digital help ik ondernemers met het bouwen en ontwerpen van toffe maatwerk websites. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Bekijk de mogelijkheden voor een one-page of all-in WordPress website!

Meer lezen?

De eerste dag van het jaar zag ik mijn post voorbij komen op de feed van een ander. Benieuwd wat ik toen deed? Je leest ’t hier!

Meer lezen

Een kant en klaar template of custom webdesign, wat zijn de voor-en nadelen voor jou en je bedrijf? Je leest het hier!

Meer lezen

Je hele website op één pagina, of een uitgebreide website waar je je hele verhaal kwijt kunt. Wat is de beste keuze voor jou?

Meer lezen

Toffe website laten ontwerpen en bouwen?