GRATIS: 11 tips voor meer humor op je website in 11 minuten!

Super tof dat je humor wilt inzetten op je website! Humor is een speelse manier om jezelf te onderscheiden, je persoonlijkheid naar voren te laten komen en je website bezoeker aan het lachen te krijgen. En boven alles: leukere klanten aan te trekken die bij je passen!

We houden allemaal wel van een grapje. Toch?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Toch laten veel ondernemers humor achterwege omdat ze bang zijn niet professioneel over te komen, of dat hun webteksten niet duidelijk genoeg zijn. Onwijs jammer als je het mij vraagt. Neem jezelf nou eens niet zo serieus (en je bedrijf natuurlijk wel 😉).

Zijn je webteksten saai en kan jouw website wel een fun sausje gebruiken? Dan heb ik iets leuks voor je:

In één video deel ik 11 plekken waar jij humor kan inzetten op je website, en hoe.

Ik geef jou een berg aan inspiratie om wat humor in je website te gieten en je te onderscheiden van de rest. Op een manier die past bij jou. Wat zeg je ervan: ga je jouw website bezoekers aan het lachen maken?

Ja maar ik heb een serieus bedrijf met meeslepende of zakelijke webteksten

Dus humor is niks voor mij.

Yes lieve coaches, medische professionals, juristen en alles daartussenin: I get it! Ik ga je toch een geheimpje vertellen. Juist als je in een ‘serieuze’ branche werkt is humor op je website dé manier om je te onderscheiden van de rest. Het maakt ongemakkelijke dingen wat gemakkelijker. Verkleint de afstand tussen jou en je website bezoeker. Schept vertrouwen. En dat is wat je wilt.

In een korte video laat ik je zien hoe en waar je humor inzet op je website. Wat zeg je ervan: geef je het een kans?

Zij maken mensen al aan het lachen op hun website

Chantal Straver

DOYO trainingen

” Als je denkt dat je het voor elkaar hebt, en je website vast wel ‘af’ is, dan is het tijd dat je Lies inschakelt.”

Linda van den Wijngaard

Coffee & Code

” Oh Lies, ik ben echt on fire.
EIN-DE-LIJK komt die tekst voor die onderhoudspagina er uit.”

Joe, ik ben Liesje!

Webdesigner, content expert en groot fan humor op websites. Ik geloof dat elke ondernemer gevat is met humor en een unieke persoonlijkheid heeft, en dat dit meer naar voren mag komen op websites. Al die formules en trucjes hebben we inmiddels wel gezien. Als je echt wilt opvallen doe je dat met authenticiteit! 

En dat is precies waar ik ondernemers bij help: ik ontwerp en bouw originele website ontwerpen, gevuld met authentieke content, geschreven door jou met een beetje hulp van mij. En dat allemaal met veel enthousiasme en humor!

Wat zeg je ervan: klaar om in m’n waardevolle funnel te springen?

Ik wil die video in m'n inbox

En meer gaan doen met humor op mijn website!

De video is nog in de maak. Wil jij ‘m als eerste ontvangen? Drop je email hieronder!