Grenzeloos website ontwerp

voor vrije ondernemers

Hey daar, jij vrije ondernemer!

Jij doet waar je kneiterveel energie van krijgt. Elke dag werk jij vanaf een plek die jou intens gelukkig maakt, waar ter wereld dat ook is. Vrij zijn, dat is wat jij wilt! Er is geen baas die jou vertelt dat je van 9 tot 5 op kantoor moet zijn of een ‘carrièreladder’ die je moet beklimmen. Je doet het op je eigen unieke manier, en je bent er keigoed in ook. 

Even eerlijk: daar hoort gewoon een knaller bij die jouw Personal Brand tot zijn recht laat komen. Een online beleving die klopt van A tot Z. Dit gaat je niet lukken met zo’n basic template. Jij, je visie en je onderneming passen nou eenmaal niet in een hokje. 😁

Jij bent uniek en hebt een super tof Personal Brand

Toch? Dit is er (nog) niet vanaf te zien aan je website. Je valt niet op, en gaat mee met de massa. Je hebt je laten inspireren door je concullega’s (waar niet veel inspiratie te halen viel, ahem) en maar toegegeven aan een basic template. Je foto’s zijn keurig en je tone of voice lekker zakelijk, want dat is ‘hoe ’t heurt’.

Zonde, ik durf te wedden dat jij in het echt veel leuker bent dan op je website. 😜

Laat jouw website niet langer een gemiste kans zijn die je Personal Brand geen recht doet. Weg met die lange lappen tekst versierd met stockbeeld. Samen zetten we een unieke online beleving neer waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

” Het is echt een feestje om met jou samen te werken! Naast jouw stijl en portfolio vond ik het ook heel belangrijk dat we een goede klik hebben. Als reislustige vrije ondernemer voelde ik me natuurlijk direct aangesproken op jouw site en door jouw manier van doen en communiceren. Je hebt al mijn hersenspinsels en ideeën perfect vertaald naar een site die helemaal bij mij en mijn wensen past. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen! ”
Josephine | MANNA. Marketing
Josephine Kobussen | MANNA. Marketing

Voor elke website die ik creëer doneer ik aan een goed doel

Ik heb zoveel van de wereld gekregen, ik wil iets terugdoen. Met deze gedachte zette ik mijn donatieprogramma op. Het donatieprogramma werkt als volgt: ik heb een selectie gemaakt van 3 goede doelen die mij dicht bij het hart staan. Ik laat aan jou de keuze naar welk goede doel je bijdrage gaat (ik kan zelf niet zo goed kiezen…😜).

Liesje Digital | Ondernemer

5 weetjes over mij

Meet Lies

Deze vrije en blije ondernemers gingen je voor

Suzane & Annefloor | Healthy with Pleasure

Wát zijn we blij met onze website. Liesanne wist onze ideeën tot leven te brengen met een website op maat, die helemaal uitstraalt wie wij zijn. De samenwerking was fijn, vlot en daarnaast ook nog eens gezellig. Liesanne reageert snel en heeft verstand van zaken. Ze adviseerde ons geregeld over dingen waar we zelf nog totaal niet aan gedacht hadden. Het eindresultaat is nog mooier dan we verwacht hadden.

Janneke | Lifestyle coaching by Janneke

” Je bent heel open en eerlijk. Je snapte precies hoe ik het wilde. Je luistert naar de klant en pakt het goed aan. Ook heel prettig dat je een marketing achtergrond hebt zodat je snapt wat mensen zien en hoe mensen het willen zien. Dat werkt heel prettig. Ik ben super blij met het eindresultaat, plus ik heb al 3 nieuwe intakes staan!

Gerdine | Left Write

Lies combineert technische kennis en creativiteit op een unieke manier en dat vond ik super fijn werken. Liesje Digital heeft mijn wensen en hersenspinsels vertaald naar een website die ik met trots deel aan mijn (potentiële) klanten (en ik heb er al veel complimenten over gekregen). Eén van de belangrijkste redenen voor mij om te kiezen voor Liesje Digital is dat zij geen gebruik maakt van templates voor haar websites. Ze bouwt ze volledig custom made! Daardoor is geen één ontwerp hetzelfde. ”

Samenwerken?

Geen gedoe met templates, maar een custom design speciaal ontworpen voor jou en je onderneming. We blijven ver weg van suffe blokken schema’s en stockbeeld. Ik geef alles om een toffe online beleving voor je neer te zetten en jouw Personal Brand van het scherm te laten spatten. Wat zeg je ervan, iets voor jou?