Voor elk website ontwerp gaat er een bijdrage naar een goed doel

Hi vrije ondernemer, ik ben Lies. 

Ik ontwerp toffe websites from scratch voor vrije ondernemers die de wereld elke dag een beetje mooier maken. Bij elke website die ik creëer doneer ik aan een goed doel naar keuze. En ja, dit doe ik natuurlijk niet zomaar. 

Ik heb veel gereisd door Zuid-Amerika heb en geweldige dingen gezien. Mooie plekken bezocht en nieuwe mensen leren kennen, en nog veel meer wat ik niet met woorden kan omschrijven. Ga ik dus ook niet proberen, het komt gewoon hier op neer: de wereld heeft mij veel gegeven, ik wil iets terugdoen. Doe je mee?

Hoe het begon…

Mijn reis naar de ideale droombaan waarmee ik het verschil ging maken startte bij een Master in toerisme. Mijn ultieme droom was om te vechten voor het recht van dieren die worden misbruikt in de toeristische sector. Een jaar later studeerde ik cumlaude af en met een berg positieve referenties op zak ging ik op jacht naar mijn droombaan.

Na vele sollicitaties (met veel afwijzingen of stiltes) kreeg ik het verlossende woord: ik was geselecteerd voor een traineeship in Brazilië. Ik ging mij bezig houden met de verkoop van duurzame reizen naar dit prachtige land. Niet helemaal wat ik zocht, maar met zo’n prachtige bestemming en het kleine beetje zelfvertrouwen dat ik overhad na ruim 50 afwijzingen maakte dat me niet eens meer zoveel uit.

Een halfjaar lang ging ik van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 5 naar kantoor in het zonnige Recife. Bij elke verjaardag was er een taart en er werd regelmatig gekletst bij het water apparaat (in Brazilië is het te warm voor koffie 😜).

Ik was gelukkig, maar ik was niet vrij.

Mijn droombaan (die ik nooit heb gevonden) stond niet gelijk aan mijn droomleven, want ik zat alsnog gevangen in een kantoorwereld waar ik niet thuishoor. Vrijheid was waar ik naar verlangde, en ik startte twee online bedrijven op. Eindelijk voelde ik mij volledig vrij, maar er miste nog iets.

Want die ambitie om de wereld een beetje mooier te maken was nergens terug te zien in mijn bedrijven. En daar heb ik verandering in gebracht!

BLACK

FRIDAY

Bij elk website ontwerp doneer ik €50,- en voor offertes tot €1000,- doneer ik 5% aan een goed doel naar keuze. Je mag kiezen uit 3 verschillende doelen (help me even, zelf lukt het me niet om een keuze te maken 😜).

Voor BLACK FRIDAY doe ik hier een schepje bovenop! Voor elk website ontwerp gaat er €100,- en voor offertes tot €1000,- doneer ik 10% aan een goed doel naar keuze! *

* Actie geldig tot 30 november 0:00.

WOMAN INC.
0
euro ging al naar dit goede doel!

Woman Inc. streeft naar een samenleving waarin het niet uitmaakt of je man of vrouw bent, met gelijke kansen voor iedereen.

FOURPAWS.
0
euro ging al naar dit goede doel!

Fourpaws zet zich in voor dieren wereldwijd, zodat dieren, net als mensen, worden behandeld met respect en empathie.

TREESFORALL.
0
euro ging al naar dit goede doel!

Het planten van bomen draagt bij in de strijd tegen klimaatverandering. Treesforall plant nieuwe bomen en maakt mensen bewust van het belang van biodiversiteit.

Jaar: 2022. Laatste update: 24 november 2022

Samen maken we de wereld mooier, one website at the time.